Valad Netherlands Diversified Partnership verwerft iconisch kantoorgebouw van 22.778 m² in Rotterdam

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft in opdracht van Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) het 22.778 m² grote kantoorgebouw Victoria gelegen aan de Fascinatio Boulevard in Rotterdam verworven van CBRE Global Investors.

Victoria is een opvallend object dat bestaat uit twee tien-verdiepingen-tellende gebouwen die met elkaar verbonden zijn. Het gebouw beschikt over 22.778 m² aan kantoorruimte en heeft 478 parkeerplaatsen. Het is een modern en prestigieus object op een prominente locatie aan de A16. Het is in 2008 gebouwd en ontworpen door architect Marcel van Schalk. Het gebouw is onder andere verhuurd aan KPMG, Meijburg & Co, Refresco, Pointlogic en Towers Watson.

Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux: “Victoria is een mooie aanvulling op de portefeuille van VNDP en volgt op onze recente acquisitie van de Haagse Poort. Deze transactie brengt het totale investeringsvolume voor VNDP naar nagenoeg 300 miljoen euro en we zijn nog steeds op zoek naar kwalitatief goede producten passend in onze strategie.”

Valad Europe werd bij de verkoop bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE, JLL en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2015/140-valad-netherlands-diversified-partnership-verwerft-iconisch-kantoorgebouw-van-22-778-m-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?