Stichting Mercy Ships Holland koopt ca. 1.420 m² aan de Ridderkerkstraat 20 te Rotterdam

0

In opdracht van Hevaza Vastgoed B.V. heeft Goud Bedrijfshuisvesting B.V. een verkooptransactie aan de Ridderkerkstraat 20 te Rotterdam tot stand gebracht. Het object bestaat uit circa 900 m² bedrijfsruimte, circa 340 m² kantoorruimte, circa 180 m² buitenterrein en 10 parkeerplaatsen.

Stichting Mercy Ships Holland zal zich hier gaan vestigen.
Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die sinds 1978 kansarme mensen – ongeacht leeftijd, ras, geslacht of religie – in de allerarmste ontwikkelingslanden voorziet van gratis medische zorg en ontwikkelingsprojecten. Dit doet Mercy Ships met behulp van de Africa Mercy, ’s werelds grootste particuliere ziekenhuisschip.

 

http://www.goud-bhv.nl/nieuws/goud-bedrijfshuisvesting-b-v-verkoopt-ca-1-420-m-aan-de-ridderkerkstraat-20-te-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?