Leen Bakker verhuist naar Retailpark Amersfoort

0

Leen Bakker heeft met een particuliere belegger een 10 jarige huurovereenkomst getekend voor een nieuwe winkelunit, welke is gelegen op Retailpark Amersfoort, aan de Amsterdamsweg 39A te Amersfoort. De winkelunit is ca. 2.446 m² groot en is gelijkmatig verdeeld over begane grond en eerste verdieping. De huuringangsdatum is 1 mei 2016.

Het metrage is ideaal voor het nieuwe concept van Leen Bakker, waarin meer ruimte is gegeven aan de boxspring-, meubel- en gordijnencollectie. En waarin merken als Umix, Stock en Le Sud door een ruimere opzet beter tot hun recht komen. Aanvullende redenen dat Leen Bakker voor het Retailpark heeft gekozen is, vanwege de hoogwaardige uitstraling, goede bereikbaarheid vanaf de Amsterdamseweg en de 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Tevens vesterken de reeds gevestige woonwinkels Woonsquare, Seats and Sofas en de aanpalend gelegen Gamma elkaar.

Er zijn nog slechts twee kleinere units op Retailpark Amersfoort beschikbaar, waarbij de verwachting is dat deze snel worden verhuurd.

Verhuurder werd bij bovenstaande transactie geadviseerd door Creating Retail Parks.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?