Hoogland weg bij CBRE

0

Vier jaar na de overname door CBRE van SCM Europe vertrekt Albert Hoogland bij CBRE. Hoogland heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het platform dat zich bezighoudt met winkelcentrummanagement binnen CBRE EMEA. Als gevolg van een herstructurering van de Europese organisatie is de functie van Hoogland komen te vervallen.

Hoogland heeft met zijn visie en ervaring een goede basis gelegd voor het beheerplatform dat samenwerking, kennis delen en kwaliteitsdenken faciliteert en stimuleert ten gunste van de ruim 260 winkelcentra die CBRE in 24 landen onder management heeft. Het Europese platform van CBRE maakt verdere invulling van de strategische visie van de organisatie op het gebied van Shopping Centre Management in heel Europa mogelijk.

Naast zijn voorzitterschap van NRW blijft Hoogland als adviseur betrokken bij enkele lopende projecten van CBRE.

 

http://nieuws.cbre.nl/hoogland-weg-bij-cbre/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?