Amvest verkoopt 159 woningen aan particuliere belegger

0

Aanhoudende sterke vraag naar verhuurde woningen.

Onlangs heeft Amvest Investment Management uit een van haar fondsen zes woningcomplexen met in totaal 159 woningen verkocht. De complexen bevinden zich in Leiden, Rijswijk, Landgraaf en Weert (2x). Twee derde van de woningen bevindt zich in het gereguleerde segment.

De nieuwe eigenaar neemt de woningen op in haar portefeuille met als doel deze langjarig te exploiteren en de huur verder te optimaliseren. Uit deze transactie blijkt de aanhoudende sterke vraag naar huurwoningen, zowel in de Randstad als daarbuiten.

JLL begeleidde de transactie namens verkoper en Reinburg begeleidde de transactie namens koper.

Loyens & Loeff verzorgde de juridische begeleiding voor Amvest en AKD verzorgde de juridische begeleiding voor koper.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/781/amvest-verkoopt-159-woningen-aan-particuliere-belegger

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?