RICS in Nederland benoemt 43 nieuwe leden

0

Op 2 december 2015 meldt RICS Nederland met trots de benoeming van 43 nieuwe leden tot Qualified Member van de Royal Institution of Chartered Surveyors.

Vanaf deze datum mogen zij de titel MRICS (Member of RICS) achter hun naam voeren.

De kandidaten kwamen voor hun proeve van bekwaamheid op in de verschillende vakgebieden zoals commercieel vastgoed, residentieel, vastgoedadvisering, vastgoedbeheer, financiering, beleggen, grondzaken, taxaties en ontwikkelen. Zij zijn niet alleen getest op hun vakdeskundigheid, maar ook op hun ethische principes en of zij de RICS gedragscode kunnen toepassen en zo hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zullen uitdragen.

RICS Nederland staat in de traditie van het wereldwijde Royal Institution of Chartered Surveyors, een organisatie met een kleine 120.000 leden in 146 landen, allen werkzaam volgens dezelfde waarden en normen en allen verenigd in een betrouwbaar en functioneel netwerk.

RICS Nederland heet de volgende leden van harte welkom:

Joost Gijsbers (Steenhuijs Chartered Valuation Surveyors), Arnold Goulmy (Boekenrode bedrijfsmakelaars & taxateurs), Sander Heidinga (Kuijs Reinder Kakes), Richard Homan (Kendes Rentmeesters & Adviseurs), Jacob Ridderhof (Midden Nederland Makelaars B.V.), Arjen Boesveldt (Cushman & Wakefield), Jens van Hasenbroek (Capital Value B.V.), Sander Hoeke (Cushman & Wakefield), Jan Jonker (DTZ Zadelhoff), Jan Steinbach (CBRE), Vincent Walland (ABC Capital), Mathijs Breuk (DTZ Zadelhoff), Hiddo Kettenis (CBRE), Johan Zandbergen (VSO makelaars & taxateurs), Davy van den Berg (Staedion), Maarten Muller (Strijbosch Thunissen Makelaars), Michiel Santing (BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands), Roel Schulte (Inditex), Juul Vervoort (Lidl Nederland GmbH), Carlo van Dommelen (BPD), Paul van der Geer (FGH Bank NV), Ed Heijstee (Did Vastgoedontwikkeling), Arjen Mulder (OpHogerPlan), Hein Stroeve (Ekelmans & Meijer advocaten), Toine van Summeren (DTZ Zadelhoff), Paul Wanders (Boekel de Nerée NV), Jan van Zuijlen (Triuva Netherlands), Jan-Henri Janssen (Hans Janssen Bedrijfsmakelaars BV), Hero Knol (CBRE Valuation Advisory B.V.), Arjo Mulder (Prachthuis Makelaardij), Rik Noom (Colliers International), William den Otter (Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven), Robert-Jan Peters (CBRE Capital Advisors B.V.), Ron van Ravenstein (Troostwijk taxaties B.V.), Ronald van der Waals (CBRE Global Investors), Stijn Berns (Gloudemans), Klaas Bosma (Twynstra Gudde), Peter Göbel (ING Real Estate Finance), Toon van Hulst (FGH Bank NV), Miel Nobelen (MVGM Bedrijfshuisvesting), Martijn Turenhout (Colliers International), René Hersbach (HDP Real Estate B.V.), Leonie Kierkels (BNP Paribas Real Estate).

 

http://www.rics.org/nl/news/het-latest-nieuws/news/rics-in-nederland-benoemt-43-nieuwe-leden/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?