MCI verhuist naar Koningshof Amsterdam

0

Congres- en evenementenmanagementbureau MCI (www.mci-group.com) heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.500 m² kantoorruimte in gebouw Koningshof aan de Schipluidenstraat 4 in Amsterdam. MCI is momenteel gevestigd aan de Jan van Goyenkade in Amsterdam. De verhuurder, een private vastgoedbelegger, kocht de Koningshof eerder dit jaar van Pramerica. Sindsdien is door de beheerder van het gebouw, Boatex Beheer, gestart met een grootschalige renovatie. Van de totaal ca. 15.000 m² is er inmiddels nog maar circa 2.000 m² voor de verhuur beschikbaar.

Cushman & Wakefield begeleidde deze transactie namens MCI. Colliers International adviseerde verhuurder.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/12/mci-verhuist-naar-koningshof/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?