Leyten verhuurt 550 m² aan SMG in de Hoofdweg Offices

0

Security Management Group B.V. (SMG) heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Leyten voor een kantoorvilla gelegen aan de Hoofdweg 258. Het betreft in totaal circa 550 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede 13 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.

SMG is met haar werkmaatschappijen actief op het gebied van evenementenbeveiliging, het faciliteren van stewards en gastvrouwen / -heren en statische beveiliging en dat alles onder het mom van ‘gastheerschap met oog voor veiligheid’. De keuze van SMG om zich te vestigen in deze kantoorvilla is gebaseerd op het aanwezige comfort, de uitstraling, duurzaamheid en indelingsmogelijkheden. Daarnaast heeft ook de locatie, op steenworp afstand van het winkelcentrum Alexandrium, Intercity station Rotterdam/Alexander en diverse uitvalswegen A16 en A20, een rol gespeeld bij de keuze.

In dit object met een fraaie entree, hoogwaardige installaties en een royaal dakterras op de 3e etage is momenteel nog circa 1.590 m² kantoor voor verhuur beschikbaar. Verhuur in units vanaf circa 330 m² behoort tot de mogelijkheden.

 

http://www.leyten.nl/nieuws/leyten_verhuurt_550_m2_aan_smg_in_de_hoofdweg_offices

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?