PingProperties verlengt huurovereenkomst met IKEA hoofdkantoor

0

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met IKEA B.V. langjarig verlengd voor het kantoorgebouw gelegen aan de Paasheuvelweg 5 in Amsterdam. IKEA heeft hier haar landelijke hoofdkantoor gevestigd en huurt het gehele gebouw van in totaal circa 2.800 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen.

IKEA heeft de huurovereenkomst verlengd vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de goede ligging nabij de IKEA-vestiging in Amsterdam Zuidoost. Deze bevindt zich tegenover het gehuurde gebouw aan de andere zijde van de Gaasperdammerweg.

IKEA is in 1943 opgericht. Sindsdien is de IKEA Groep uitgegroeid tot een toonaangevende winkelketen met 147.000 medewerkers in 27 landen met een jaaromzet van meer dan 28,7 miljard euro.

Door de goede relatie met IKEA heeft PingProperties de huurverlenging zelf tot stand gebracht.

 

http://pingproperties.com/persberichten/pressrelease-164

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?