Duinweide Supermarkten koopt Hoogvliet-supermarkt in Den Haag

0

Duinweide heeft voor 1,95 miljoen euro een te realiseren winkelruimte gekocht aan Theresiastraat 145 in Den Haag.

Het object met een oppervlakte van ruim 1.400 m² is voor lange tijd verhuurd aan supermarktketen Hoogvliet. Het gaat om een in 1896 en 1897 gebouwd Rijksmonument dat eerst dienst deed als stadsmanege. De verkoper, Exploitatie- en Beleggingsmaatschappij Wassenaar, zal het pand volledig renoveren en turn-key opleveren. De werkzaamheden zijn begin november van start gegaan en zullen naar verwachting in maart 2016 klaar zijn.

De hele transactie werd bedacht door Wildschut Projectontwikkeling uit Zoetermeer. Verkoper Jack Slagman werd begeleid door Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting en Overduin & Kreft. Duinweide werd pas op in het laatste stadium toegevoegd als eindbelegger.

 

https://www.facebook.com/reibesteinenpartners/?fref=nf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?