Seada van den Herik benoemd tot commissaris van Vesteda

0

De Buitengewone Vergadering van Participanten van Vesteda heeft vandaag ingestemd met de benoeming van mevrouw S.N. (Seada) van den Herik als lid van het Supervisory Committee van Vesteda.

Met de toetreding van mevrouw Van den Herik wordt het Supervisory Committee versterkt met een commissaris die zich heeft bewezen in diverse leidinggevende posities, laatstelijk als CEO van Zwitserleven en statutair bestuurder van Vivat. Zij is een bestuurder die bewezen heeft grote en complexe verandertrajecten in de volle breedte te sturen en richting te geven. Voordat Van den Herik in 2005 bij Zwitserleven aantrad, was ze consultant bij KPMG en Deloitte.

Mevrouw Van den Herik is per direct benoemd voor een periode van vier jaar. De zittingstermijn kan ten hoogste eenmaal voor de duur van dezelfde periode worden verlengd.

Met de benoeming van de mevrouw Van den Herik bestaat het Supervisory Committee van Vesteda uit vijf leden: de heer C.A.M (Kees) de Boo (voorzitter), de heer J.A. (John) de Die, de heer P.J.W.G. (Peter) Kok, de heer M.M. (Maarten) de Groof en mevrouw S.N. (Seada) van den Herik. Rekening houdend met het vertrek van de heer De Boo in mei 2016, is er op dit moment één vacature die wordt beoogd op korte termijn vervuld te worden.

 

 

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?