Nieuwe Director Finance & Control en Legal Counsel voor Hurks

0

Per 1 januari 2016 start Camiel de Vries (39) als Director Finance & Control. Hij zal de control-functie binnen Hurks verder professionaliseren en optimaliseren. Daarnaast zal hij zich bezighouden met o.a. kansen- en risicomanagement, optimalisatie van de financiële en fiscale positie en overlegpartner zijn van banken en kredietverzekeraars. Camiel werkt op dit moment voor BAM Groep waar hij in ruim 10 jaar tijd diverse taken en rollen heeft gehad. Momenteel is hij lid van het change team dat verantwoordelijk is voor de centrale coördinatie van het BAM Back in Shape programma. Voor BAM was hij werkzaam binnen de controlepraktijk van PwC.

(42) start per 1 januari als Legal Counsel (bedrijfsjurist). Hij wordt binnen Hurks het juridisch aanspreekpunt en zal zich proactief gaan bezighouden met tenders, projecten, transacties en vennootschappelijke aangelegenheden. Roel werkt momenteel als bedrijfsjurist bij Bouwbedrijven Jongen, dat deel uitmaakt van VolkerWessels. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle juridische aspecten rondom vastgoedontwikkeling en bouw.

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/nieuwe-director-finance-control-en-legal-counsel-voor-hurks/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?