Funda voor de 8e keer op rij Website van het Jaar

0

Funda is 25 november 2015 voor de 8e keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar. In de categorie Huisvesting ging funda met de titels Beste én Populairste Website naar huis. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste internationale People’s Choice award en werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce. Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 24 categorieën. Er werd ruim 823.000 keer gestemd door de Nederlandse consument. Op woensdag 25 november vond de feestelijke Award-uitreiking plaats.

 

http://www.funda.nl/content/default.aspx?pagina=/nl/algemene-teksten-funda-sites/fundanl/over-funda/persberichten/funda-voor-de-8e-keer-op-rij-website-van-het-jaar!

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?