Eerste paal nieuw Europees distributiecentrum Briggs & Stratton

0

Onder veel belangstelling heeft burgemeester Verheijen van de gemeente Wijchen op 30 november de eerste paal geslagen voor een nieuw Europees Distributiecentrum op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen-Wijchen. Heembouw realiseert dit EDC naar een ontwerp van InTex Architecten voor de onderneming Briggs & Stratton.

Het nieuwe distributiecentrum bestaat uit 9.500 m² bedrijfshal, een verdiepingsvloer van 3.500 m² en een kantoor van 850 m². Het distributiecentrum inclusief parkeerplaatsen en een brede laadkuil voor de loadingdocks, wordt gerealiseerd op een perceel van circa 2 hectare. Heembouw levert de nieuwe huisvesting voor Briggs & Stratton 1 september 2016 op. 3Stone Real Estate begeleidde de transactie.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2015/november/eerste-paal-nieuw-europees-distributiecentrum-briggs-stratton/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?