CBRE Global Investors verkoopt solitaire winkelportefeuille voor 60 miljoen

0

CBRE Global Investors heeft een solitaire winkelportefeuille verkocht aan internationaal beleggingsfonds Sofidy en private internationale belegger Royal Properties Group. De portefeuille van 33 objecten bestaat uit 23.300 m² winkelruimte en vier woningen verspreid over Nederland. De koopsom bedraagt meer dan EUR 60 miljoen.

De portefeuille bestaat uit binnenstedelijke winkels, winkels in winkelcentra en supermarkten. Huurders zijn onder andere America Today, Esprit, Etos, H&M, Jack & Jones, Jumbo, Plus, MCD, Miss Etam, Steps en WE.

De Franse vastgoedbelegger Sofidy heeft voor een van haar fondsen 18 winkelobjecten gekocht met een totaal metrage van 8.500 m² winkelruimte en vier woningen. De winkels liggen in de winkelcentra Woensel (Eindhoven), In de Bogaard (Rijswijk) en Overvecht (Utrecht) en de binnensteden van Amersfoort, Goes, Middelburg en Venlo. Sofidy werd bij deze beleggingstransactie juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff.

De private internationale vastgoedbelegger, Royal Properties Group, heeft 15 winkelobjecten gekocht bestaande uit voornamelijk winkels en supermarkten in de binnensteden van onder andere Alkmaar, Hoorn, Sneek en Zutphen. SebaldInvest adviseerde Royal Properties Group bij deze beleggingstransactie en Schut van de Ven was de notaris.

De verkoper, CBRE Global Investors, is juridisch bijgestaan door Houthoff en bij deze transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/cbre-global-investors-verkoopt-winkelportefeuille-voor-60-miljoen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?