Winkelruimte en horeca-object verkocht in centrum Den Bosch

0

Vijf particuliere beleggers hebben een winkel en een horeca-object in Den Bosch via een aandelentransactie verkocht aan vier particuliere beleggers.

De winkelruimte aan de Markt 71 is een gemeentelijk monument op een absolute A1-locatie. De winkel, die nog niet is verhuurd, bestaat uit verkoopruimte op de begane grond en overige ruimte op de verdiepingen. Het horeca-object aan de Marktstraat 7 is verhuurd en in gebruik als cafetaria. De totale oppervlakte van beide objecten is circa 775 m².

De verkoper werd bij deze transactie juridisch bijgestaan door Van Herpt en Partners en geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/winkelruimte-en-horeca-object-verkocht-in-centrum-den-bosch/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?