Syntrus Achmea Real Estate & Finance ontvangt Gouden Baksteen 2015 van JLL tijdens Realwise

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance wint voor de tweede maal de Gouden Baksteen van JLL. De Gouden Baksteen 2015 werd zojuist uitgereikt tijdens de eerste editie van Realwise, het jaarlijkse evenement van JLL dat vanavond plaatsvindt in de Hermitage. Henk Jagersma, directievoorzitter bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, nam deze prijs in ontvangst. In 2008 won Syntrus Achmea Real Estate & Finance deze prijs ook al. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van particuliere en institutionele (inter)nationale beleggers. In dit onderzoek onder 40 nationale en internationale vastgoedbeleggers, verkozen de respondenten een collega die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid, of behaalde prestaties.

Dré van Leeuwen, Head of Capital Markets bij JLL Nederland: “Syntrus Achmea Real Estate & Finance is altijd in meerdere of mindere mate actief geweest op de Nederlandse vastgoedmarkt en heeft gedurende de diverse cycli tijdig haar strategie bijgesteld. Naast dat Syntrus Achmea Real Estate & Finance actief is als belegger in direct vastgoed is zij ook financier voor commercieel vastgoed en woningportefeuilles. Kortom, een all round speler op de Nederlandse vastgoedmarkt.”

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een duurzaam lidmaatschap aangeboden gekregen van JLL for HomePlan ter waarde van €3.500,-. JLL for HomePlan is een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze duurzame donatie is een investering in een betere toekomst.

Henk Jagersma, directievoorzitter bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance: “We zijn enorm verheugd dat we dit jaar de Gouden Baksteen opnieuw hebben gewonnen, voor de tweede keer sinds 2008. Het is een eer dat de andere partijen in de markt ons deze onderscheiding toekennen. We zien deze prijs dan ook als een aanmoediging om ons continu te blijven verbeteren. Als toonaangevende vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken, hebben wij de plicht om onze klanten het beste te bieden.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/778/syntrus-winnaar-gouden-baksteen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?