LaSer Nederland sluit nieuwe huurovereenkomst in ’s-Hertogenbosch

0

De nieuwe huurovereenkomst heeft betrekking op circa 2.500 m² kantoorruimte en 80 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Larenweg 78-96 in ’s-Hertogenbosch.

LaSer Nederland is specialist in doorlopende kredieten, persoonlijke leningen en creditcardprogramma’s en is aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). De organisatie is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt en heeft circa 150 medewerkers in dienst.

Sinds 2001 is LaSer Nederland gevestigd in het kantoorgebouw aan de Larenweg 78-96. Samen met DTZ Zadelhoff heeft zij de mogelijkheden voor toekomstige huisvesting onderzocht. Na een uitgebreide oriëntatie heeft LaSer Nederland gekozen om in haar huidige kantoorgebouw gevestigd te blijven. Het kantoorgebouw wordt grondig gerenoveerd en aangepast naar de wensen en eisen van deze tijd.

De verhuurder, een particulier belegger, werd geadviseerd door Tholen Real Estate. LaSer Nederland werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/laser-nederland-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-in-%E2%80%99s-hertogenbosch/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?