Voict Services en Reinoud Accounting huren aan Keesomstraat Ede

0

Een particuliere belegger heeft twee nieuwe huurovereenkomsten gesloten met Voict Services en Reinoud Accounting bv voor kantoorruimte in het gebouw aan de Keesomstraat 19 in Ede.

Voict Services heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor circa 605 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping en 22 parkeerplaatsen. Reinoud Accounting bv heeft haar huurovereenkomst verlengd voor circa 312 m² kantoorruimte op de tweede verdieping en 11 parkeerplaatsen.

Voict Services werd bij deze transactie geadviseerd door ActiVast Bedrijfshuisvesting. De particuliere belegger werd, in collegiale samenwerking met Smit Bedrijfshuisvesting, bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/voict-services-en-reinoud-accounting-huren-aan-keesomstraat-ede/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?