HEMA opent op London Stansted Airport

0

Eerste HEMA winkel op buitenlandse luchthaven èn achter douane een feit

HEMA opent vandaag haar vijfde winkel in het Verenigd Koninkrijk op London Stansted Airport. De winkel kenmerkt zich door een speciaal assortiment afgestemd op de last minute benodigdheden van de reiziger.

De aanwezigheid van HEMA achter de douane op London Stansted Airport biedt passagiers de mogelijkheid om last minute benodigdheden en lekkernijen te kopen voor hun reis. Een speciaal samengesteld assortiment biedt een inspirerende selectie van baby, huishoudartikelen, beauty en reisaccessoires. Dit specifieke en toch brede productaanbod zorgt ervoor dat de reiziger wordt voorzien in alles wat deze nodig heeft.

Nieuwe fase expansie
De winkel op London Stansted Airport markeert de volgende fase in de expansie van HEMA. Met meer dan 22 miljoen reizigers per jaar is London Stansted Airport een ideale locatie om nog meer Engelse klanten aan zich te binden. De winkel is de laatste toevoeging aan HEMA’s portfolio waarmee nu de grens van 700 winkels in zeven landen stap voor stap dichterbij komt.

Tjeerd Jegen, CEO HEMA: “De vertrekhal van London Stansted Airport ondergaat een geweldig grote transformatie en wij zijn enthousiast om een van de toonaangevende merken te mogen zijn, die van deze luchthaven een echte shopping bestemming gaan maken. Onze winkel is samengesteld met de reiziger in het achterhoofd en kent daarom een specifieke collectie die is gericht op deze speciale markt. Onze filosofie is om het leven makkelijker en leuker te maken, en waar beter om dit te doen dan een drukke internationale luchthaven.”

 

https://www.hema.net/documents/2181707/2193572/Persbericht+HEMA+-+HEMA+opent+op+London+Stansted+Airport.pdf/f70295b8-4100-4aa7-99c3-1b2085927ffa

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?