DHG verhuurt aan Mainfreight en Sea and Shore Services in Dockworks IV

0

DHG heeft een deel van het object Dockworks IV, gelegen aan de Waalhaven Oostzijde 77 te Rotterdam aan verhuurd aan een tweetal partijen, te weten Mainfreight B.V. en Sea and Shore Services B.V.

Mainfreight tekende een 10-jarige huurovereenkomst voor de volledige 5e verdieping van ca. 994 m² kantoorruimte en 24 parkeerplaasten. Mainfreight is een wereldwijd supply chain bedrijf met meer dan 240 vestigingen over de hele wereld. Zij biedt wereldwijd de meest geavanceerde oplossingen voor distributie en transport, logistiek, en lucht en zeevracht.

Sea and Shore Services tekende eveneens een 10- jarige huurovereenkomst voor de huur van ca. 641 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en 5 parkeerplaatsen. Sea and Shore Services is gespecialiseerd in transport en logistiek. Zij zijn de link tussen luchtvaartmaatschappijen, (lucht) havens, douane, magazijnen en binnenvaart transport en zorgen er voor dat ladingen op de juiste plaats en op het juiste moment worden bezorgd.

Dockworks IV heeft een totale oppervlakte van ca. 6.000 m². Op dit moment is nog ca. 1.264 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-verhuurt-aan-mainfreight-en-sea-and-shore-services-in-dockworks-iv/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?