Antea Group verhuist naar Maastricht

0

Het internationaal opererende ingenieurs- en adviesbureau Antea Group verhuist van hun huidige locatie in Geleen naar het kantorengebouw Parc Céramique aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht. Met ingang van 1 januari 2016 huurt Antea Group ca. 1.069 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping van Toren B van het betreffende complex. Onder het complex is een tweelaags parkeergarage gesitueerd waar Antea Group 35 parkeerplaatsen zal gaan huren.

Antea Group heeft bewust voor Parc Céramique gekozen vanwege het gehanteerde duurzaamheidsbeleid binnen het bedrijf; door de keuze voor Parc Céramique worden 2 locaties samengevoegd in één gebouw welk voorzien is van een A-label.

Over Antea Group
Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. Door hoogwaardige kennis te combineren met een pragmatische aanpak maken we oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. Doelgericht, met oog voor duurzaamheid. Op deze manier anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 60 jaar.

Over Parc Céramique
Het kantorencomplex Parc Céramique is in 2009 gerealiseerd op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat een drietal kantoorgebouwen gelegen bovenop een tweelaags parkeergarage. Parc Céramique kent een zeer goede zichtbaarheid en bereikbaarheid dankzij de directe ligging langs de J.F. Kennedybrug. Andere huurders van Parc Céramique zijn Woningstichting Servatius, Rabobank Maastricht en omstreken, Offices for You en Maximus Vastgoedbeheer.

Na de verhuur aan Antea Group is er in Parc Céramique nog ca. 2.490 m² kantoorruimte beschikbaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Woningstichting Servatius Maastricht

 

http://boek-offermans.nl/Nieuws/12164/Antea-Group-verhuist-naar-Maastricht.html#.VlYbP_kvfIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?