Martine Gründemann, Head of Commerce G&S Vastgoed wint DWIRE Vastgoedaward 2015

0

Martine Gründemann, Head of Commerce G&S Vastgoed is vandaag tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2015. Zij ontving de prijs in de vorm van een verbronsd beeldje van kunstenaar Corry Ammerlaan. De sculptuur met de naam ‘De Denker’ symboliseert dat de mens de toekomst maakt, er vorm en kleur aan geeft en anderen inspireert. De winnares ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Christa Thijssen, directeur Holland Property Plaza en European Real Estate Circles en vastgoedvrouw 2014.

Door dames en heren werkzaam in de vastgoedbranche waren vrouwen genomineerd die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt. Een vakkundige jury bestaande uit Christa Thijssen, Hanneke Diephuis (Sense Vastgoed), Susan van Beek (homeDNA) en Jemima de Brauwere (AAArchitecten), selecteerde uit alle inzendingen een shortlist van drie kandidaten. Naast Martine Gründemann waren genomineerd Lara Muller, directeur adviesbureau Onimpact en Alexandra Boot, directeur Boot Advocaten.

Op grond van een stemming onder dames en heren in het vastgoed en op basis van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, organisatietalent, ambassadeurschap, persoonlijkheid en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen, koos de jury uiteindelijk voor Martine Gründemann als grote winnaar.

De jury roemde Martine vooral vanwege haar creativiteit, haar vastberadenheid en haar resultaat gerichtheid. Daarnaast was de jury van mening dat de DWIRE Vastgoedvrouw 2015 met succes een belangrijke toppositie bekleedt in een sector die overwegend bestaat uit mannen. Verder heeft Martine een enorm netwerk, is zij innovatief en helder in het communiceren van haar ideeën en doelstellingen.

 

http://www.dwire.nl/news/74/56/DWIRE-Vastgoedvrouw-Award-2015.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?