Flying Tiger opent drie nieuwe winkels

0

De winkelformule Flying Tiger breidt uit met drie nieuwe winkels in Nederland. In twee maanden tijd openen ze winkelruimte aan de Jacob Gerritstraat 5 in Delft, aan het Sint Jorisplein 23 in Amersfoort en aan het Binnenhof 62 in Amstelveen. De winkels hebben een oppervlakte van circa 250 m2. Met deze uitbreiding staat het aantal vestigingen in Nederland op achttien.

Flying Tiger is onderdeel van de Deense keten Tiger. De eerste winkel werd geopend in Kopenhagen en inmiddels is de formule uitgegroeid tot een gevestigde internationale keten met een assortiment van praktische en cadeau artikelen met een typisch Scandinavisch design.

Voor verdere uitbreiding In Nederland is Flying Tiger op zoek naar A1-locaties voor de opening van nieuwe winkels. Het gaat om winkelruimte in de voetgangersgebieden van grote steden en met een oppervlakte van minimaal 220 m², een puibreedte van acht meter en een magazijn van 50 m².

DTZ Zadelhoff trad op als vastgoedadviseur van Flying Tiger.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/flying-tiger-opent-drie-nieuwe-winkels/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?