Vesteda tekent overeenkomst voor realisatie 73 vrije sector huurwoningen in Amsterdam

0

Vesteda heeft een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 73 middensegment huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West. Vesteda heeft het project overgenomen van woningcorporatie de Alliantie. De verkoop ligt in lijn met het streven van de Alliantie om institutionele beleggers te betrekken bij grootschalige herstructureringen.

De 73 woningen worden gerealiseerd in de Henri Dunantstraat in de Staalmanpleinbuurt. De Alliantie werkt sinds 2008 samen met Stadsdeel Nieuw-West, bewoners en ondernemers aan de vernieuwing van de Staalmanpleinbuurt. De vernieuwing vindt plaats in fasen en wordt in de komende jaren afgerond. De oplevering van het project is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017. Slokker Bouwgroep uit Huizen is verantwoordelijk voor de realisatie.

Het betreft 50 appartementen met een gemiddelde oppervlakte van circa 90 m² en 23 eengezinswoningen met een gemiddelde oppervlakte van 115 m². De woningen worden in het midden huursegment aangeboden.

Nico Mol, director Acquisitions & Development bij Vesteda: “We zijn zeer verheugd met dit project. De Staalmanpleinbuurt wordt een steeds aantrekkelijkere wijk met diversie voorzieningen. De wijk is goed ontsloten naar de Ringweg A10 en de snelweg A4 en heeft uitstekende openbaar vervoervoorzieningen. Er is veel vraag naar middensegment huurwoningen in Amsterdam en de combinatie eengezinswoningen en appartementen is aantrekkelijk.”

 

http://nieuws.vesteda.com/vesteda-tekent-overeenkomst-voor-realisatie-73-vrije-sector-huurwoningen-in-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?