Open32 huurt winkelruimte in Alphen aan den Rijn

0

Open32, een formule in dames- en herenkleding, heeft onlangs een winkelruimte gehuurd aan de Van Mandersloostraat 47-49 in Alphen aan den Rijn. De ruimte bestaat uit circa 355 m² op de begane grond en circa 347 m² op de eerste verdieping.

De formule, die onlangs is overgenomen door de Varova Groep, heeft inmiddels 61 vestigingen in Nederland, België en Duitsland. De Varova Groep is eigenaar van onder andere Sissy Boy, Men at Work en Gsus.

Open32 werd bij deze transactie begeleid door Kokelenberg & Ouwehand vastgoedadviseurs. De verhuurder, een institutionele belegger, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/open32-huurt-winkelruimte-in-alphen-aan-den-rijn/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?