Lisette van der Ham Project Manager PROVADA

0

Lisette van der Ham is per 1 oktober jl. gestart bij PROVADA als Project Manager. Van der Ham is van 2005-2012 werkzaam geweest als Head of PR & Corporate Communications bij Redevco B.V. Sinds 2012 is Van der Ham haar eigen Communicatie Advies Bureau gestart.

Van der Ham is de afgelopen jaren al actief betrokken geweest bij PROVADA voor de internationale promotie van de beurs. In haar nieuwe rol zal zij zich, naast de internationale promotiewerkzaamheden, gaan bezig houden met de organisatie van de diverse themapleinen.

Naast haar werkzaamheden voor PROVADA is zij onder andere werkzaam als Head of Marketing & Communications bij Bouwfonds Investment Management.

 

http://provada.nl/nieuws.php

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?