Het eerste Tribes Café opent haar deuren in de vestiging in Den Haag

0

Tribes kondigt vandaag haar nieuwste ontmoetingsplek aan: het eerste Tribes Café opent haar deuren in de vestiging in Den Haag. Het Tribes Café biedt de mogelijkheid tot ontmoeten en netwerken onder het genot van eerlijke, kwalitatieve en gevarieerde gerechten. Dit nieuwe concept is toegankelijk voor iedereen, het is namelijk niet nodig om een Tribes membership te hebben om gebruik te maken van het café. Het Tribes Café bevindt zich in de Tribes vestiging aan de Kalvermarkt en is ook toegankelijk van buitenaf.

MAAS, partner van Tribes, is trots om samen met Tribes invulling te geven aan deze nieuwste ontmoetingsplek. Marvin van Dijken, namens MAAS: ‘Voor ons als MAAS is het uniek om een concept zoals Tribes vanaf de grond te zien opgroeien en we maken hier dan ook graag onderdeel van uit. Inmiddels gaan we mee naar de 4e vestiging van Tribes. Bij het Tribes Café faciliteren we niet alleen ons succesvolle espresso- en broodjes concept, maar ook een splinternieuw salade concept.’

Gasten van het Tribes Café worden voorzien van de meest eerlijke producten en de beste smaken. Gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. De gerechten op de menukaart bevatten ingrediënten die van belang zijn in traditionele Maori gerechten, de hero-tribe van Tribes Den Haag, zoals lam, verschillende vissoorten en zoete aardappel. Naast deze Maori salades kunnen de echte business nomads ook zelf een verse, luxe salade samenstellen. Het Tribes Café is elke werkdag tot minimaal 19:00 uur geopend om haar gasten te voorzien van eten en drinken en (netwerk)borrels.

Tribes Chief en Founder, Eduard Schaepman werd geïnspireerd door het motto van Tribes ‘The mind needs to travel to be creative’ tot het openen van het eerste Tribes Café. Schaepman: ‘business nomads zijn steeds op zoek naar een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten. Met dit nieuwe concept maken we Tribes toegankelijk voor iedereen.’

 

http://tribes.nl/news/nieuwste-ontmoetingsplek-het-eerste-tribes-cafe

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?