COD verhuurt aan VNAB in De Nieuwe Boompjes Rotterdam

0

De Vereniging Nederlandsche Assurantie Beurs (VNAB) heeft een 10 jarige huurovereenkomst gesloten voor de 1e verdieping van 1.400 m² aan De Boompjes 250 in Rotterdam. Het gehuurde beslaat onder andere de majestueuze monumentale entreetrap die oorspronkelijke voor De Nederlandsche Bank is gebouwd. De VNAB zal op deze nieuwe locatie als branchevereniging een kennis- en ontmoetingscentrum openen voor al haar aangesloten assurantieleden en deelnemers. Dit gebruik sluit goed aan bij het publieke karakter dat de bankhal vanaf de bouw in 1955 altijd heeft gehad.

Met de VNAB is in korte tijd de tweede huurder in het gebouw een feit. Recent heeft OC&C haar intrek genomen in het gebouw. Met deze risicovolle herontwikkeling blaast COD het gebouw weer nieuw leven in. Het zal weer voldoen aan de hedendaagse eisen voor huurders hetgeen past in de filosofie van COD om gebouwen weer ‘future proof’ te maken én om structurele leegstand weg te werken.

Colliers International adviseerde verhuurder bij deze transactie in collegiale samenwerking met JLL. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde de huurder bij deze transactie.

Herontwikkelingsspecialist COD heeft diverse in het oog springende projecten opgeleverd en in ontwikkeling. Zo zijn recent het 320 kamer tellende Motel One hotel aan de Zuidas opgeleverd en wordt in december 2015 hotel Generator met 168 kamers in het Amsterdamse Oosterpark voltooid. Binnenkort starten de bouwwerkzaamheden voor studentenwoningen en startersappartementen voor Nautique Living in Amsterdam Noord en koop- en huurappartementen voor het project RIV// aan de Zuidas. Verder is de ontwikkeling gestart van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis en het iconische Amsterdam Rai hotel, nhow on air.

 

http://www.cod.nl/geen-categorie/cod-verhuurt-aan-vnab/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?