Provast wint ook MAPIC Award met Markthal Rotterdam

0

Markthal tevens genomineerd voor ICSC Shopping Centre Award.

Markthal Rotterdam, ontwikkeld door Provast, is wereldwijd uitgeroepen tot het beste binnenstedelijke retailproject van 2015. De award werd donderdag 19 november uitgereikt tijdens een galadiner in Cannes voor een publiek van 300 prominente vertegenwoordigers uit de internationale retail- en vastgoedsector.

MAPIC ontving een recordaantal van 110 inschrijvingen. De Markthal was het enige Nederlandse project dat in de prijzen viel. Andere genomineerden in de categorie Best Retail Urban Project waren: Eataly Smeraldo Milaan, Promenade Sainte-Catherine Bordeaux en The Beach Dubai.

De International Council of Shopping Centers (ICSC) heeft op de MAPIC de Markthal tevens, samen met elf andere winkelcentra, voor de Shopping Centre Awards genomineerd. De Markthal is genomineerd in de categorie New Developments.

Het Rotterdamse icoon won in 2015 al diverse prijzen, waaronder de NRW Jaarprijs, MIPIM Award (Best Shopping Centre) en de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling.

Hans de Jong, partner bij Provast: “Wij zijn buitengewoon trots dat de Markthal ook deze gerenommeerde mondiale prijs heeft binnengesleept. Zowel nationaal als internationaal zijn de reacties lovend voor dit project. De consument heeft de Markthal omarmd en daarmee is een nieuwe trend voor het aanbieden van versproducten ingezet. Wij zijn trots dat we met de Markthal in Rotterdam een bijdrage hebben kunnen leveren aan de beste binnenstad van Nederland.”

 

http://provast.nl/provast-wint-ook-mapic-award-met-markthal-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?