INTERNOS verkoopt DAF-portefeuille

0

INTERNOS Global Investors bv heeft voor het Dutch Active Fund PropCo bv (DAF) de verkoop van negen kantoorgebouwen en twee industriële objecten succesvol afgerond. De objecten met een totale vloeroppervlakte van ongeveer 35.675 m² liggen verspreid door heel Nederland.

De objecten liggen onder andere in Alphen aan den Rijn, Breda, Capelle aan den Ijssel, Eindhoven en Haarlem.

De koper is een joint venture tussen een Nederlandse particuliere beleggersgroep en een Amerikaanse institutionele partij.

Cushman & Wakefield adviseerde INTERNOS Global Investors bv bij deze beleggingstransactie en Allen & Overy trad op als juridisch adviseur. De koper werd geadviseerd door Houthoff Buruma en DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/internos-verkoopt-daf-portefeuille/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?