Henders & Hazel huurt ruim 800 m² winkelruimte in Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel

0

Altera Vastgoed N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met woonwinkel Henders & Hazel. De formule heeft getekend voor ruim 800 m² winkelruimte gelegen op de begane grond van het Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel.

Henders & Hazel is een formule die in 2004 ontwikkeld is door Habufa Meubelen B.V. welke tevens de concepten ‘XOOON’ en ‘Happy@Home’ heeft opgericht.

Het Meubelplein Ekkersrijt ligt ten noorden van Eindhoven en is herontwikkeld en opgeleverd in 2013. Met een totale oppervlakte van ca. 45.000 m² aan winkelruimte is het een van de grootste en meest inspirerende woonboulevards van Nederland. Andere bekende formules die zich al eerder vestigden aan het Meubelplein zijn Sijben, Trendhopper, De Bommel, Pronto, Prénatal, Leen Bakker en eerder dit jaar ook de Belgische badkamerspecialist X2O.

De Henders & Hazel vestiging in Meubelplein Ekkersrijt zal de 52e zijn in Nederland en verwacht haar deuren vóór de feestdagen te openen.

JLL heeft de verhuuropdracht voor het Meubelplein Ekkersrijt en heeft, in dat kader, Altera geadviseerd bij de verhuur aan Henders & Hazel.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/775/henders-hazel-huurt-ruim-800-m2-winkelruimte-in-meubelplein-ekkersrijt-te-son-en-breugel

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?