Menno van der Horst nieuw bestuurslid VGM NL

0

Op 19 november 2015 is tijdens de VGM NL-ledenvergadering Menno van der Horst (49) unaniem gekozen als nieuw bestuurslid van VGM NL met de portefeuille ‘vastgoeddata en – administratie’.

Menno van der Horst, financieel directeur & mede eigenaar van MVGM, brengt ruime ervaring op het gebied van vastgoed administratie & management / ICT mee.
van der Horst: “Ik zie een grote toegevoegde waarde van het collectief oppakken van diverse knelpunten en veranderingen samen met andere beheerders. We verdelen hierdoor het werk over meer partijen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat we hierdoor zaken sneller, efficiënter en beter kunnen organiseren.

Het verbeteren van de efficiency op allerlei terreinen door de inzet van innovatieve oplossingen geeft mij al jarenlang veel voldoening. Dat onderwerp nu samen met vak-collega’s aanpakken om tot branche brede oplossingen te komen geeft naar mijn stellige overtuiging nog meer voordelen!”

 

http://vgm.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=12144

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?