IKKS en McGregor huren op Gelderlandplein

0

Kroonenberg Groep heeft recent met twee huurders overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst op het Gelderlandplein.

De internationale modemerken IKKS en McGregor zullen beiden een winkel openen van 150 m². IKKS zal haar complete assortiment gaan voeren: zowel vrouwen, mannen als kinderen. McGregor opent een winkel met herenkleding en accessoires. Beide winkels zullen zich vestigen aan het centrale plein van het winkelcentrum, en zullen begin 2016 open gaan.

Winkelcentrum Gelderlandplein wordt door Kroonenberg Groep in samenwerking met Multi Vastgoed ingrijpend verbouwd naar een ontwerp van architectenbureau Rijnboutt. Inmiddels zijn de werkzaamheden van de 3e en tevens laatste fase opgestart. Ook de herontwikkeling van het voormalige kantoorpand De Veldert naar het longstay Elements hotel is in volle gang.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte en Cushman & Wakefield. IKKS werd bijgestaan door Colliers International; McGregor door Gofield & Only.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/318/ikks-en-mcgregor-huren-op-gelderlandplein

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?