Petra Baltus start bij Flexas.nl

0

Petra Baltus is de nieuwste aanwinst voor team van Flexas.nl. Zij gaat aan de slag als Communicatie- en Operationeel Manager. Petra is sinds haar studie Reclame, Marketing & Communicatie actief geweest als Junior Marketing Manager bij Noordersluis Bouwgroep en CBRE.

“Dankzij mijn ouders heb ik op jonge leeftijd al kennis gemaakt met de wereld van het commerciële vastgoed,” aldus Petra. “Het is een dynamische branche en het lijkt me fantastisch om bij zo’n jong en ambitieus bedrijf als Flexas.nl te werken. Dan kan ik echt mijn stempel drukken en een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie”. Petra woont in Almere en besteedt naast haar werk graag tijd aan sporten en lekker koken.

Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl over de aanstelling: “Petra zal verantwoordelijk zijn voor de communicatie en alle operationele zaken binnen Flexas.nl. Door de aanstelling van Petra verwacht ik nog meer structuur in onze volgende stappen. Met de ervaring die Petra heeft opgedaan als Junior Marketing Manager bij onder andere CBRE is zij een directe versterking voor ons team van online marketeers en communicatie specialisten. Het aantal bezoekers en organisaties die via ons op zoek gaan naar een kantoor blijft stijgen. Dat willen we graag zo houden en daarom hebben wij besloten het team weer uit te breiden.”

 

https://www.flexas.nl/blog/petra-baltus-start-bij-flexasnl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?