Bynder huurt in kantoorgebouw “Blaakhaven” te Rotterdam

0

Bynder heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met verhuurder Maasstede voor de huur van circa 1.200 m² kantoorruimte verdeeld over de 4e en 5e verdieping van kantoorgebouw “Blaakhaven” gelegen aan de Blaak 6 te Rotterdam.

Het project ‘Blaakhaven’ is gelegen in het Laurenskwartier en maakt onderdeel uit van de (her-) ontwikkeling van het Gelderseplein in de Oude Haven. Naast de bouw van het kantoorgebouw bestaat Blaakhaven uit het designhotel CitizenM en het hoogwaardige restaurant “Fitzgerald”.

Bynder werd onlangs door Deloitte uitgeroepen tot Rising Star en kreeg een award voor de meest kansrijke tech start-up van Nederland. Bynder biedt haar klanten een Digital Asset Management-oplossing, waarmee zij in de cloud media opslaan, beheren en delen.

Met de komst van Bynder is de kantoorruimte in het gebouw volledig verhuurd, met als medehuurders Unique, Sitecom en Stichting Diabeter.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens verhuurder.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?