Strijbosch Thunnissen Makelaars en Rabobank Arnhem en Omstreken openen pop-up store op Arnhem Centraal

0

Een uniek concept in Arnhem! Medio november dit jaar openen Strijbosch Thunnissen Makelaars en Rabobank Arnhem en Omstreken een pop-up store. Op het Centraal Station in Arnhem direct naast de hoofdentree wordt tijdelijk de “Woonshop Arnhem Centraal” gevestigd.

Met het wooncentrum willen Strijbosch Thunnissen Makelaars en Rabobank Arnhem en Omstreken starters op een laagdrempelige manier advies geven op het gebied van het financieren, kopen of het huren van hun eerste woning, studio of appartement. Het net opgeleverde Arnhem Centraal is daarvoor de perfecte locatie om deze doelgroep te ontmoeten. De komende maanden zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd voor de specifieke doelgroep.

Een team van adviseurs van zowel Strijbosch Thunnissen als de Rabobank staat vanaf 19 november klaar om geïnteresseerden wegwijs te maken op de woningmarkt.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12129/Strijbosch-Thunnissen-Makelaars-en-Rabobank-Arnhem-en-Omstreken-openen-pop-up-store-op-Arnhem-Centraal.html#.VktBefkvfIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?