Michiel Boonen wordt nieuwe voorzitter Commissie Research & Educatie NRW

0

Michiel Boonen (27) van Cushman & Wakefield is benoemd tot voorzitter van de Commissie Research & Educatie van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Hij volgt hiermee Boris van der Gijp van Syntrus Achmea Real Estate & Finance op die de afgelopen vier jaar voorzitter was. Boonen is bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor Research. Als voorzitter Research & Educatie van NRW neemt hij eveneens zitting in de NRW Scriptieprijs commissie.

De NRW heeft zich tot doel gesteld continu te werken aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig winkellandschap. Jaarlijks organiseert NRW bijeenkomsten voor de leden om informatie uit te wisselen, te discussiëren en elkaar te informeren over actuele nationale en internationale ontwikkelingen. De Commissie Research & Educatie is gericht op het signaleren en communiceren van ontwikkelingen, vernieuwingen en trends en verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van themabijeenkomsten van NRW.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/11/michiel-boonen-wordt-nieuwe-voorzitter-nrw/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?