Brekz huurt bedrijfscomplex in Maarssen

0

Brekz Group b.v. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor bedrijfs- en kantoorruimte aan de Nijverheidsweg 9-15 in Maarssen. Het complex ligt dichtbij het bedrijventerrein Lage Weide aan de Maarssenbroeksedijk.

Brekz.nl, een toonaangevende internationale online dierenwinkel, is de eerste huurder in het voormalige drukkerijcomplex van Biegelaar.

Er zijn nog diverse bedrijfsruimten te huur, variërend in grootte van 900 m² tot 2.600 m².

DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder Real Estate Maarssen b.v.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/brekz-huurt-bedrijfscomplex-in-maarssen/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?