Heembouw levert uitbreiding kantoor AUMA Leiden op

0

Eind oktober rondde Heembouw Kantoren de uitbreiding van het kantoor van AUMA op bedrijvenpark Roomburg in Leiden af. Het kantoor van AUMA, dat elektrische en mechanische aandrijvingen voor het bedienen van afsluiters, stuwen, bruggen en sluizen ontwikkelt, heeft een geheel nieuwe look & feel gekregen.

Samen met haar eigen architectenbureau Habeon Architecten heeft Heembouw in een Design & Build constructie het gehele bestaande complex weer helemaal up-to-date gemaakt. Het complex is opgetopt met een nieuwe verdieping en er is een nieuwe entree gecreëerd. Verder heeft het exterieur van zowel het kantoor als de bedrijfshal een nieuwe uitstraling gekregen en is het interieur op de bestaande twee verdiepingen gerestyled. De opdrachtgever is dan ook erg blij met het eindresultaat, dat er zeker mag zijn.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2015/november/heembouw-levert-uitbreiding-kantoor-auma-leiden-op/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?