Gezamenlijke huisvesting AIVD en MIVD

0

De AIVD en MIVD krijgen gezamenlijke huisvesting. De ministerraad heeft op voorstel van minister Hennis-Plasschaert van Defensie en minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten tot de bouw van een gezamenlijke locatie voor de AIVD en MIVD op de Frederikkazerne in Den Haag.

Beide ministers hebben de ambitie de samenwerking tussen de AIVD en de MIVD over de volle breedte van het werk te blijven versterken. Het nieuwe gebouw stelt de AIVD en MIVD in staat om op de meest efficiënte wijze te functioneren en optimaal samen te werken, met behoud van eigen taken, aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden.

De nieuwe huisvesting wordt gebouwd door het Rijksvastgoedbedrijf. In samenwerking met de AIVD en MIVD worden de plannen voor het nieuwe gebouw nu verder uitgewerkt. De verhuizing is voorzien voor 2022.

 

http://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2015/11/13/gezamenlijke-huisvesting-aivd-en-mivd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?