CBRE breidt Global Workplace Solutions team uit

0

Matthijs Hesselink MSc is op 1 november gestart in het Global Workplace Solutions team van CBRE. Als Associate Director Transaction Management richt hij zich samen met zijn team op het procesmanagement van vastgoedtransacties voor corporate cliënten binnen en buiten Nederland.

De loopbaan van Matthijs Hesselink begon 10 jaar geleden bij Deloitte Real Estate Advisory, waar zijn focus als manager de laatste jaren lag op het verstrekken van strategisch advies, het analyseren & optimaliseren van vastgoedportefeuilles en de verkoop van zowel vastgoed met herontwikkelingspotentie als vastgoedportefeuilles.

In september rondde CBRE de acquisitie van het bedrijfsonderdeel Global Workplace Solutions (GWS) van Johnson Controls Inc.’s af. GWS heeft zijn activiteiten voortgezet binnen de eindgebruikerstak van CBRE en deze gecombineerde service line heeft de naam Global Workplace Solutions overgenomen.
Het team dat verantwoordelijk is voor strategisch advies en integrale oplossingen voor corporate vastgoedbeleid en – huisvesting bestaat hiermee uit 16 personen.

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-breidt-global-workplace-solutions-team-uit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?