Warburg-HIH koopt twee kantoren op de Zuidas

0

Cording Real Estate Group heeft, namens zijn klant Warburg-HIH, twee kleinschalige kantoorgebouwen aan de Fred. Roeskestraat op de Zuidas in Amsterdam gekocht van ontwikkelaar All-In Real Estate. Het gaat om de kantoorgebouwen Handel en The Pavilion.

Het kantoorgebouw Handel is een ontwerp van Gent & Monk architecten. Het gebouw bestaat uit ruim 2.200 m² en 20 parkeerplaatsen in de garage onder het gebouw. Handel is volledig verhuurd aan in totaal zeven huurders, waaronder Patrizia.

The Pavilion is een ontwerp van The Powerhouse Company en wordt door All-In Real Estate ontwikkeld in samenwerking met Being development. De oplevering van het gebouw vindt in mei 2016 plaats. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 1.600 m² en 14 half verdiepte parkeerplaatsen onder het gebouw. Het gebouw is volledig verhuurd aan Makerstreet bv.

De verkoper, All-In Real Estate, werd begeleid door HMK Notarissen en DRS. De koper werd technisch geadviseerd door Stevens Van Dijck en Baker & McKenzie was de notaris. Asset manager Cording Real Estate Group, namens Warburg-HIH, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/warburg-hih-koopt-twee-kantoren-op-de-zuidas/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?