Eerste nieuwe winkel De Barones geopend

0

De herontwikkeling van De Barones nadert het einde van de eerste fase en de eerste winkel in de vernieuwde Barones is open. HoutBrox opende afgelopen week haar deuren van een prachtige winkel aan de zijde Lange Brugstraat. HoutBrox huurt circa 1.250 m², verdeeld over twee verdiepingen. De entree is op de begane grond en via een inpandige roltrap bereiken bezoekers de verdieping. HoutBrox is een stijlvol casual modehuis met een veelheid aan toonaangevende en exclusieve merken voor dames en heren.

Met de opening van HoutBrox wordt voor de bezoekers aan het winkelcentrum duidelijk zichtbaar hoe het nieuwe winkelcentrum er uit zal gaan zien. Door het gebruik van hoge puien en veel glas ontstaat er een open winkelstraat. De winkelbeleving wordt geoptimaliseerd door meer transparantie in het winkelbeeld.
In samenwerking met 3W Real Estate, Rijnboutt en KroesePaternotte ontwikkelde Kroonenberg Groep plannen om de winkelruimtes op de etage uit te breiden tot op de begane grond, waardoor grotere units ontstaan. De etage wordt bereikbaar via de begane grond van de betreffende winkel, zoals nu als eerste bij HoutBrox is gerealiseerd. Met het samenvoegen van de winkelvloeren, verdwijnen de roltrappen uit de passage. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een centraal plein met eigentijdse horeca.

Ook worden de bestaande entrees gerenoveerd en daardoor meer uitnodigend. In alle plannen worden bestaande huurders als H&M, V&D, Etos en Hugo Boss meegenomen. De totale oppervlakte van het winkelcentrum (circa 28.000 m²) blijft nagenoeg ongewijzigd. Tijdens de werkzaamheden blijven alle winkels in het winkelcentrum gewoon open. Het streven is de werkzaamheden voorjaar 2016 af te ronden.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/316/eerst-nieuwe-winkel-de-barones-geopend

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?