Comedy Café Amsterdam komt naar IJDock

0

Ontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling heeft opnieuw overeenstemming bereikt over de verhuur van een unit op IJDock in Amsterdam. Het Comedy Café Amsterdam huurt circa 210 m² (IJDok 89) op de begane grond van het appartementengebouw op IJDock.

De unit is onlangs opgeleverd en de komende weken zal het pand worden verbouwd tot een heuse comedy club. Naar verwachting zal het Comedy Café Amsterdam 1 januari 2016 verhuizen van het Rozentheater aan de Rozengracht naar IJDock. De centrale ligging en uitstraling van IJDock maken het stadseiland tot een perfecte locatie.

Ontwikkelaar a.s.r. is blij met de komst van Comedy Café Amsterdam naar het stadseiland. ‘De komst van het Comedy Café zorgt voor extra dynamiek. IJDock is veel meer dan wonen en werken. Bewoners en bezoekers kunnen hier ook lekker verblijven op het terras van de passantenhaven, in een van de restaurants of dobberen op een bootje. En straks dus ook heerlijk genieten van een stand-up comedy show,’ zegt Charles Scholten, directeur ontwikkeling bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling. O&G Bedrijfsmakelaars heeft de transactie namens a.s.r. vastgoed ontwikkeling tot stand gebracht.

Bedrijvigheid op IJDock
Op de begane grond van het woongebouw zijn verder gevestigd Bike Rent (opent medio december), Ma Bella Cakery, Bagels & Beans, MisterGreen (gespecialiseerd in verhuur van elektrisch vervoersmiddelen) en groentewinkel Green Haven, gespecialiseerd in biologische en zogenaamde ‘vergeten’ groenten. De units zijn hoog en licht en hebben een bijzondere glazen pui die over de gehele breedte open kan. Hierdoor ervaar je de directe nabijheid van het IJ met haar weidse en spectaculaire uitzicht. Van de ruim 1.300 m² aan commerciële ruimten is er slechts nog 1 unit van circa 152 m² beschikbaar.

In het hotel is restaurant I-Dock gevestigd. Afgelopen zomer opende restaurant MOS van Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo haar deuren. Het restaurant dat plaats biedt aan ruim 80 personen is gevestigd schuin onder het Paleis van Justitie in een ruimte van 9 meter hoog.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/11/comedy-caf%C3%A9-amsterdam-komt-naar-ijdock/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?