Bakkerij Hoogvliet Bleiswijk officieel geopend

0

Op bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk realiseerde Heembouw een meerlaagse (3 verdiepingen) bakkerij voor supermarktketen Hoogvliet. Dinsdag 10 november is de bakkerij, van in totaal 12.600 m² BVO, feestelijk geopend in aanwezigheid van de burgemeester van Lansingerland, Pieter van de Stadt.

Casteo bureau voor bouwkunde en architectuur uit Amersfoort maakte het ontwerp voor de bakkerij, die 63 supermarkten van Hoogvliet van vers brood zal voorzien. De directievoering was in handen van Onyx Vastgoedstrategie. In de nieuwe bakkerij kunnen in de grootbakoven 7000 broden per uur worden gebakken, in de steenvloeroven 2000 broden en in de kleinbakoven 24.000 bolletjes per uur.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2015/november/bakkerij-hoogvliet-bleiswijk-officieel-geopend/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?