Volta51 Wonen verhuist naar Woonboulevard Zevenaar

0

De bestaande Zevenaarse meubelzaak Volta51 Wonen heeft een 5 jarige huurovereenkomst getekend. De huuringangsdatum is 1 januari 2016. De nieuwe meubelstudio uit het hoogsegement komt in een bestaand gebouw dat na een grondige renovatie een showroom van ca. 1.100 m² krijgt. De reden dat Volta51 na 11 jaar van de Voltastraat naar de Woonboulevard verhuist, is dat Zevenaar over enkele jaren een nieuwe op- en afrit op de A12 bij de Hengelderweg krijgt, niet ver van de Woonboulevard gelegen.

Tevens is het huurcontract met Goossens Wonen tot eind 2019 verlengd. Goossens huurt ca. 5.000 m² winkelruimte op Woonboulevard Zevenaar.

Er zijn nog enkele units op Woonboulevard Zevenaar beschikbaar, waarover op dit moment gesprekken worden gevoerd.

Verhuurder Immopartners Beheer werd bij bovenstaande transacties geadviseerd door Creating Retail Parks.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?