Hermans & Schuttevaer Notarissen huurt aan Jutfaseweg Utrecht

0

Hermans & Schuttevaer Notarissen huurt langjarig het complete kantoorgebouw aan de Jutfaseweg 1 in Utrecht. Het gebouw bestaat uit circa 1.540 m² kantoorruimte en 23 parkeerplaatsen.

Het markante gebouw ligt op de hoek van de Jutfaseweg en de Vondellaan. Het gebouw is rond 1929 gebouwd als magazijn voor tandheelkundige benodigdheden. Architect A. Kool heeft zich laten inspireren door de stijl van Berlage, wat zichtbaar is door het gebruik van beton en hardsteen in de gevelbelijning.

Het in Utrecht gevestigde Hermans & Schuttevaer Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Nederland. Het kantoor heeft een uitgebreide adviespraktijk voor particulieren en ondernemers. Het cliëntenbestand varieert van particulieren en MKB tot grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

De verhuurder is Driestar bv. De huurder, Hermans & Schuttevaer Notarissen nv, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/hermans-schuttevaer-notarissen-huurt-aan-jutfaseweg-utrecht/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?