HEMA breidt uit en TUI huurt winkelruimte in Vleuterweide Utrecht

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot onlangs een huurcontract met HEMA en TUI. HEMA heeft haar huidige vestiging aan het Burchtplein 10-12 in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht vergroot met de naastgelegen ruimte, tot een winkel van in totaal 730 m². Daarnaast heeft TUI een winkelruimte van circa 103 m² gehuurd aan het Burchtplein 17.

Winkelcentrum Vleuterweide, bestaande uit 56 winkels en horecagelegenheden, is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum is volledig verhuurd en heeft een prominente positie ingenomen in de regio.

De huurder, TUI, werd begeleid door Bas Retail BV. De verhuurder, a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/11/hema-breidt-uit-en-tui-huurt-winkelruimte-in-vleuterweide-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?