Hamburg Süd verhuist naar het Groot Handelsgebouw

0

Groothandelsgebouwen N.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hamburg Süd. Medio 2016 zal de Nederlandse vestiging van deze Duitse rederij 1.610 m² gaan huren in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Middenin het zakenhart van Rotterdam en de goede bereikbaarheid zijn belangrijke redenen geweest om het huidige kantoor in de Waalhaven te verruilen voor het Central District.

Het Groot Handelsgebouw is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Een hotspot en monument tegelijk. Authentiek, flexibel, modern en met een no-nonsense uitstraling. Met meer dan 170 huurders is het Groot Handelsgebouw dé plek waar ondernemers starten, doorzetten en groeien. Van jonge dynamische start-ups tot grote multinationals. Gelegen in het zakencentrum van Rotterdam, direct naast Rotterdam Centraal, is het Groot Handelsgebouw een plek die inspireert. Kortom, een unieke en strategische locatie voor ondernemers.

Hamburg Süd is vandaag de 8e containerrederij van de wereld en is onderdeel van de Duitse Oetker familiegroep.Gestart in 1871 als traditionele rederij is Hamburg Süd uitgegroeid tot een wereldwijd opererende transport- en logistiek organisatie met haar hoofdkantoor in Hamburg en 100 eigen locaties waaronder Rotterdam. Vanuit de Rotterdamse haven worden 13 lijndiensten aangeboden, met een sterke focus op Noord en Zuid-Amerika, het Middellandse Zee gebied, India-Pakistan en Azië.

 

http://ghg.nl/nl/nieuws/hamburg-sued-verhuist-naar-het-groot-handelsgebouw/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?